Menu

Jan-Paul van Term – Associate Partner

Jan PaulJan-Paul van Term – Associate Partner
Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bekijk zijn profiel op Linked-in

Voorbeelden werk- en opdrachtgevers
Werkgevers: Kearney (Partner), BCG, KPMG (Partner), Hill+Knowlton Strategies (CEO), Unilever, Business Openers (medeoprichter)
Opdrachtgevers: Eneco, Vattenfall, Shell, KPN, Liberty Global, ANWB, Heineken, ABN-AMRO, ING, MSD, Pfizer

Opleiding
MBA (INSEAD); Werktuigbouwkunde (TU Delft)

Jan-Paul heeft meer dan 30 jaar ervaring als strategieconsultant, ondernemer en executive. Zijn expertise is (digitale) strategie en Customer Experience (CX). Hij was senior partner bij Kearney en KPMG, CEO van H+K Strategies, medeoprichter van Business Openers en consultant en manager bij BCG en Quintel. Voor hij strategieconsultant werd, was hij projectmanager bij Unilever.
Vanuit Het Strategiekantoor richt Jan-Paul zich op digitalisering, verbetering van CX, nieuwe businessmodellen en groeistrategieën. Zijn belangrijkste sectoren zijn energie, telecom, consumentengoederen en financiële dienstverlening.
Naast zijn werk bij Het Strategiekantoor is Jan-Paul lid van de Raad van Commissarissen van TAUW, een Europees advies- en ingenieursbureau.
Zijn vrije tijd besteedt hij aan zijn gezin, koken, hardlopen, muziek, lezen en vrijmetselarij.

Ervaring per sector
Ervaring per project type