Menu

Frieda van Belle

FriedaFrieda van Belle – Associate Partner
Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bekijk haar profiel op Linked-in

Voorbeelden werk- en opdrachtgevers
Werkgevers: McKinsey & Company, Snappet, SparkOptimus, Fysje consulting (eigenaar)
Opdrachtgevers: o.a. Grote B2B en B2C fashion spelers, Retail en investeringsbanken, digitale platformen, supermarkten en B2B spelers

Opleiding
University college Utrecht (Bachelor science, Bachelor social science), master wiskunde Cambridge (UK), PhD natuurkunde Cambridge (UK)

Frieda heeft meer dan 5 jaar ervaring in strategisch advies bij McKinsey & Company. Om aan haar passie voor technologie en educatie tegemoet te komen heeft ze daarna 3 jaar gewerkt bij (en geparticipeerd in) Snappet (software en tablets voor het basisonderwijs) in welke periode het bedrijf gegroeid is van 15 naar 100+ medewerkers. Omdat ze het projectmatige werk van consultancy miste is ze gaan werken bij SparkOptimus, waar ze vier jaar ervaring opgedaan heeft met een grote verscheidenheid aan digitale strategie en transformatie projecten in veel verschillende sectoren, waarvan de laatste twee jaar als partner. Frieda is daarnaast gastdocent aan de RSM en Nyenrode.

Vanuit Het Strategiekantoor richt Frieda zich op projecten die zich richten op het gebruik maken van nieuwe technologie en de mogelijkheden van data – en alle strategische en transformatie aspecten die daarbij komen kijken. 

Frieda heeft twee kleine kinderen en is een fanatiek watersporter (zeilen, kitesurfen, wingsurfen)

Ervaring per sector
Ervaring per project type