Menu

Simon Lok

Simon 1 Simon Lok – Associate Partner
Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bekijk zijn profiel op Linked-in

Voorbeelden werk- en opdrachtgevers
Werkgevers: vsource, Boston Consulting Group, PwC Consulting, Roland Berger Strategy Consultants
Opdrachtgevers: o.a. in Financiële sector (banken, verzekeraars, payment), Technology, Telecom, Energie, Dienstverlening, verschillende start-ups

Opleiding
INSEAD (MBA), Universiteit van Amsterdam (Econometrie), Universiteit Utrecht (Economie)

Simon is acht jaar werkzaam geweest in strategisch advies bij BCG, PwC en Roland Berger. Daarnaast was hij als Chief Product Officer bij scale-up vsource verantwoordelijk voor de algehele strategie en het product: een innovatief, tech-driven recruitment platform. Zijn expertise, kracht en passie zit in het meer uit data halen om zo een nieuwe strategie te ontwikkelen, voortgang te monitoren en operationele verbeteringen door te voeren.

Voorbeelden zijn: Strategiebepaling door scenario analyse, Strategische personeelsplanning, Cost Management, Customer Analytics en Operationele optimalisatie. Naast zijn werk bij Het Strategiekantoor zet Simon zich in voor Stichting Lakisama, die scholing biedt aan kansarme kinderen in ontwikkelingslanden en is hij actief als bestuurder bij Stichting Bouw- en Reparatiefonds ter behoud van Utrechts rijksmonument. .

In zijn vrije tijd reist Simon graag met zijn vrouw Ruth naar minder bekende uithoeken van de wereld, doet hij aan kickboksen en zeilt hij op zijn platbodem in Friesland.

Ervaring per sector
Ervaring per project type