Menu

Rick de Gaay Fortman

Rick Rick de Gaay Fortman – Associate Partner
Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bekijk zijn profiel op Linked-in

Voorbeelden werk- en opdrachtgevers
Werkgevers: Shell, Qurrent, McKinsey & Company, de Gaay Fortman Advies (eigenaar)
Opdrachtgevers: o.a. Engie (Sungevity), Bencis Capital Partners (Livewords), GLG (KKR), Lepaya, Leaseplan

Opleiding
Lucht- en Ruimtevaarttechniek TU Delft (MSc), INSEAD (MBA)

Rick heeft vijf jaar project management ervaring bij Shell, een MBA van INSEAD en bijna drie jaar ervaring in strategisch advies bij McKinsey & Company.

Verder heeft Rick als zelfstandig consultant bijna drie jaar ervaring in interim management, business analyse en strategisch advies. Rick is een grote liefhebber van de natuur, en vanuit die passie richt hij zich voornamelijk op het gebied van duurzaamheid. Vanuit het Strategiekantoor richt Rick zich op lange termijn strategie projecten om bedrijven te helpen hun bedrijfsvoering duurzamer te maken. Verder helpt Rick ook bedrijven die al actief zijn in de duurzame sector (bijvoorbeeld duurzame energie bedrijven) met strategische vraagstukken. Daarnaast is Rick actief als trainer op het gebied van storytelling, strategie en top-down communicatie (bijv. Pyramid Principle).

In zijn vrije tijd is Rick vooral te vinden in de natuur, in de bergen, in het bos, op het strand of in de zee, waar hij graag gaat kitesurfen.

Ervaring per sector
Ervaring per project type