Menu

Jonathan van Vaerenberg

jonathan Jonathan – Associate Partner
Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bekijk zijn profiel op Linked-in

Voorbeelden werk- en opdrachtgevers
Werkgevers: McKinsey & Company, VEON, Altran, Treats (eigenaar)
Opdrachtgevers: globale, regionale en landelijke leveranciers van telecommunicatie diensten (Emerging Markets, Nordics, Nederland, België, Zwitserland, Turkije), Europese producenten van telecommunicatieapparatuur, banken (Nederland, België, Zwitserland

Opleiding
Master computer wetenschappen (UCL, België), Bachelor toegepaste wetenschappen (UCL), MBA (IMD, Zwitserland)

Jonathan heeft 15 jaar ervaring in technologie en management en leidde diverse consulting en operationele teams. Zijn speelvelden bevinden zich in Europa en Emerging Markets, en hij zet zich graag in voor zowel operationele als strategische projecten, van shop floor tot board niveau. Jonathan heeft een passie voor ondernemerschap, binnen bestaande bedrijfsstructuren maar ook als zelfstandige ondernemer. Hij ontwikkelt momenteel deeltijds “Treats”, een restaurantapp voor consumenten die houden van gezond en bewust eten.

Jonathan is Belg, spreekt vloeiend Engels, Nederlands en Frans (moedertaal), is getrouwd en heeft drie kinderen. In zijn vrije tijd vind je hem voornamelijk buiten: op zijn mountainbike of racefiets, of op een zeilboot. 

Jonathan ontwikkelde de laatste jaren steeds meer interesse in duurzaamheid en heeft een voorkeur voor projecten met een positieve impact op de samenleving en de natuur.

Ervaring per sector
Ervaring per project type