Menu

Sacha Muller

SachaSacha Muller – Associate Partner
Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bekijk haar profiel op Linked-in

Voorbeelden werk- en opdrachtgevers
Werkgevers: McKinsey & Company, Ahold, bol.com, SparkOptimus, House of Leia (eigenaar)
Opdrachtgevers: o.a. scale-ups en start-ups, multinationals en non-profitorganisaties in sectoren als retail en consumer goods, digital & technology, professional services, social impact

Opleiding
MBA (Columbia Uniyersity); Internationaal & Europees Recht (Vrije Universiteit Brussel); Germaanse Taal- en Letterkunde (Vrije Universiteit Brussel)

Sacha heeft ruim vijftien jaar werkervaring, waarvan meer dan 6 jaar bij McKinsey & Company. Bij McKinsey en later ook bij SparkOptimus lag haar focus met name op (online) retail en consumer goods. Daarnaast was zij vijf jaar werkzaam bij Ahold, in mergers&acquisitions en bij bol.com, in zowel strategische als commerciële rollen. Zo was zij onder andere eindverantwoordelijk voor de snelgroeiende categorie Koken, Tafelen & Huishouden en was zij de rechterhand van de CEO.

Sacha combineert advieswerk met trainingen geven en leadership coaching. In haar advieswerk voeren digital en retail de boventoon, naast social impact-werk. Zo is zij bijvoorbeeld business coach voor social entrepreneurs bij THNK School of Creative Leadership. Sacha woont in Amsterdam op een woonboot met haar man en twee kinderen. Ze houdt van geschiedenis, de wereld ontdekken en tijd doorbrengen in de natuur.

Ervaring per sector
Ervaring per project type