Menu

Elske Schotte

AdrianElske Schotte – Associate Partner
Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bekijk haar profiel op Linked-in

Voorbeelden werk- en opdrachtgevers
Werkgevers: o.a. T-Mobile Netherlands, Deutsche Telecom; KPN, Booz & Company, Impulse to Grow (eigenaar)
Opdrachtgevers: o.a. KPN; Outcome Measurement BV (startup)

Opleiding
Technische Universiteit Delft (Industrial Design Engineering; cum laude)

Elske heeft 2,5 jaar ervaring in strategisch advies bij Booz & Company en 5 jaar leidinggevende ervaring. Na meer dan 14 jaar werkervaring leidt zij sinds enige tijd strategische innovatie projecten en agile projecten als zelfstandig consultant en interim manager. Daarnaast begeleidt ze een startup in de e-health richting lancering.

Haar focus: een impuls geven aan duurzame, impactvolle groei. Met oplossingen die klanten blij maakt, medewerkers trots en aandeelhouders tevreden. Altijd op basis van 100% relevantie voor de klant en personalisatie in klantreis, producten & proposities.

Vanuit Het Strategiekantoor richt Elske zich met name op commerciële groeistrategieën en innovatie/new business development strategieën. Dit doet zij door te helpen keuzes te maken en het creëren van beweging. Met een drive om impactvolle groei en samenwerking over silo’s aan te jagen, samen met de opdrachtgever. Zij heeft veel parate kennis over de telecomsector en alle facetten van (online) marketing en personalisatie.

In haar vrije tijd brengt Elske graag haar tijd door met haar vriend Rogier, hockey & hardlopen, uitgebreid koken, reizen en sporten.

Ervaring per sector
Ervaring per project type