Menu

Thomas Duester – Associate Partner

Thomas Duester Thomas Duester – Associate Partner
Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bekijk zijn profiel op Linked-in

Voorbeelden werk- en opdrachtgevers
Werkgevers: o.a. Nike Inc., Booz & Company, NorthPoint Communications, Bosch Telecom
Projectervaring: o.a. Mitosis Consulting, ASICS, VF Corporation, Universal Studios, food & beverage Fortune 100, consumer packaged goods Fortune 50

Opleiding
MS Electrical Engineering, Technical University of Aachen; MBA, Kellogg Graduate School of Management, Chicago

Thomas heeft ruim 20 jaar werkervaring als strategisch adviseur en als lijnmanager in FMCG, internet en telecom. Hij werkte onder meer voor Booz & Company, zes jaar bij Nike en 3 jaar bij Northpoint Communications (de eerste breedband internet access provider van de VS)
Vanuit Het Strategiekantoor richt Thomas zich op het ontwikkelen en versterken van commerciële strategieën en processen: distributiekanalen waaronder specifiek het retailkanaal, brand positionering en productontwikkeling. Meest recent werkt Thomas met grote multinational schoen- en kledingfabrikanten die hun marktpositie willen versterken. Daarnaast richt hij zich op commerciële en operationele vraagstukken van internet- en telecombedrijven.
In zijn vrije tijd is Thomas vaak te vinden op de Noordzee met zijn kite-surfboard, is hij een verzamelaar van goede wijnen en brengt hij veel tijd door met zijn gezin.

Ervaring per sector
Ervaring per project type