Menu

Paul van der Torre – Associate Partner

paul van Paul van der Torre – Associate Partner
Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bekijk zijn profiel op Linked-in

Voorbeelden werk- en opdrachtgevers
Werkgevers: o.a. The Boston Consulting Group, Wolters Kluwer, Health Impact Solutions (Menzis Joint Venture), Sint Lukas Andreas Ziekenhuis
Projectervaring: o.a. in retail banking, investment banking, inkomens-, schade- en zorgverzekeringen, uitgeverij, digitale media en e-commerce, energie, medische diagnostiek, chemie, gezondheidszorg, luchtvaart, automotive, food & consumentengoederen.


Opleiding
INSEAD (MBA), Universiteit Utrecht (Artsexamen en doctoraal Rechten)

Paul heeft ruim 12 jaar ervaring in strategieontwikkeling en consulting bij The Boston Consulting Group en als zelfstandig consultant. Hij was als lijnmanager bij Wolters Kluwer actief in o.a. grootschalige verandertrajecten inzake marktbewerking en operational excellence. Daarnaast heeft Paul als eigenaar van een onderneming in de (preventieve) zorg en als manager director van een joint venture met zorgverzekeraar Menzis ruime ondernemerservaring.

Vanuit Het Strategiekantoor helpt Paul directie- en managementteams met analyse, het uitwerken van oplossingsrichtingen en de besluitvorming rondom lastige en strategische vraagstukken, met als doel het duurzaam verbeteren van de ondernemingsprestatie. De kracht van Paul is gelegen in zowel het ontwikkelen van een scherpe (commerciële) strategie alsmede in de implementatie ervan en change management. In zijn aanpak combineert hij grondige analyse met zakelijk pragmatisme en oog voor menselijk gedrag in (soms politiek complexe) organisaties.

Paul is getrouwd en geniet met vrouw en drie kinderen van het wonen en leven in Amsterdam.

Ervaring per sector
Ervaring per project type