Menu

Cazijn Langeler – Associate Partner

cazijn Cazijn Langeler – Associate Partner
Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bekijk zijn profiel op Linked-in

Voorbeelden werk- en opdrachtgevers
Werkgevers: o.a. BoostTV (mede-eigenaar), McKinsey & Company, Cazijn BV (eigenaar)
Projectervaring: o.a. McKinsey & Company, meerdere Nederlandse internet bedrijven, internationale uitgevers, FMCG

Opleiding
Erasmus Universiteit Rotterdam (Bedrijfskunde, Finance & Investments)

Cazijn heeft bijna vier jaar ervaring in strategisch advies bij McKinsey & Company.  Verder heeft hij meerdere strategische trajecten geleid als zelfstandig consultant.  Voor zijn carrière als consultant heeft Cazijn als oprichter van BoostTV een aantal tv programma’s geproduceerd en meerdere projecten gestart die het ondernemerschap in Nederland stimuleren.
Vanuit Het Strategiekantoor richt Cazijn zich met name op lange termijn strategie trajecten, post merger integraties en groeistrategieën. Hij heeft veel parate kennis in de media sector, inclusief de internet sector. Naast zijn werk bij Het Strategiekantoor is Cazijn betrokken als voorzitter van het bestuur bij Young in Prison. Deze stichting biedt kinderen in gevangenissen in ontwikkelingslanden een nieuwe kans. Ook is Cazijn als ondernemer betrokken bij meerdere start ups in verschillende sectoren.
In zijn vrije tijd, brengt Cazijn graag tijd door met zijn vriendin, zijn zoon Floris en zijn hond.

Ervaring per sector
Ervaring per project type